ChlopskiAzyl
p0lki kurwy blackpill to prawda jebać normictwo

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-08-18 14:54:15

Szafraniarz
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 92.0.4515.131

Przedstaw się

Siema, jest to pierwsze forum, na którym bym przebywał i wydaje mi się, że fajnie by było gdyby można było poznać chociaż trochę osoby, z którymi będzie się pisało. Chyba najprostsza formuła to tak jak w AA: Nazywam się x, jestem w przegrywie od urodzenia, itp. itd.

Zacznę od siebie, żeby nie było.

Cześć, jestem Bartek, aktualnie będę szedł do 4 technikum, głównie dołączyłem tutaj dlatego, że lubię czytać o wzlotach i upadkach ludzi z tagu #przegryw na wykopie, dodaje mi to otuchy, że nie jestem w tym sam i często jest tak, że wpisy się pokrywają z tym co czuje w głębi siebie.
W przeciwieństwie do ludzi stąd, nie uważam, że jestem brzydki czy mam mordę przegrywa, jednakże nigdy nie miałem relacji z dziewczynami co jednak podkopuje samoocenę. Mentalnie - spierdolina, której ciężko utrzymać znajomość z kolegami, nikt do mnie nigdy sam z siebie nie napiszę, chyba że jest w tym dla niego jakiś interes, ostatnio przy jakichś wyjściach z kolegami na piwo czuje, że gdy z nimi gadam przybieram maskę innej osoby, ciężko mi być sobą i czuję to z każdą osobą, z którą gdzieś wychodzę, że właśnie dla każdego zmieniam się, żeby się bardziej przypodobać. Nigdy nie pracowałem, byłem tylko raz na zbiorze borówek, ale po jednym dniu strasznie źle się czułem, duszno mi było, w głowie się kręciło po czym sobie odpuściłem i więcej tam nie pojechałem.

Jak każdy widzi dużo nie napisałem, jest tego więcej, dużo więcej ale każdy z nas wie, że ciężko opisać swoje spierdolenie w jednym poście ale te kilka linijek powinno wystarczyć do zapoznania się, tak więc piszcie co wam na serduchu leży i poznajmy się.

#2 2021-08-18 19:22:58

mienskoduszone
Użytkownik
Liczba postów: 17
WindowsOpera 78.0.4093.147

Odp: Przedstaw się

syn andrzeja z wioskowego zadupia, 22 lata, skonzylem technika informatyka, w podbazie i gimnazjum bylem jeszcze troche low tier normik bo mialem 2 kolegow a potem spoleczenstwo uczynilo mnie tymi kim jestem... slabe geny, brak kontaktow z p0lkami i wyrosl przegryw ehh.... na poczatku tego roku mialem jeszcze 1 kolege ale odwrocil sie ode mnie i juz nie mam...

syn andrzeja

#3 2021-08-18 20:32:15

Sebe
Administrator
Liczba postów: 34
WindowsFirefox 91.0

śmieć o zbyt długiej historii żeby to forum to ogarnęło planuje niedługo neet bo siada psycha

Moje życie to satyra i dzień świra

#4 2021-08-18 20:40:20

skoroszyt_borodo
Użytkownik
Liczba postów: 3
WindowsOpera 77.0.4054.275

Przywlokłem się z Jabłonny koło Lublina. Pracowałem jako robotnik, teraz jestem nikim.

#5 2021-08-19 15:11:02

SzpadelMariusza88
Użytkownik
Liczba postów: 24
WindowsChrome 92.0.4515.131

Miejszkając na śląskiej wsi nie miałem jakiś potężnych perspektyw, jedynak, brak skillów społecznych i jakichkolwiek znajomych ze szkoły, skończone liceum human, mieszkam z rodzicami, moja pasja to szeroko pojęty Black metal. Mimo mojego braku talentu gram na gitarze. 173 cm wzrostu, cofnięta szczęka i długie kudły, i ryj, przez który za każdym razem muszę chwalić się dowodem przy zakupie piwa. Mam zajebiście wielką wadę wzroku, ponad -10 i -9, i wada dalej rośnie, mimo że już nie powinna. Miałem w podstawówce jednego kolegę, ale nie mam z nim kontaktu od 10 lat. Nie umiem poznawać ludzi, ani zaczynać rozmowy. Nie mam na siebie żadnego pomysłu.

#6 2021-08-19 19:25:56

milkas
Użytkownik
Liczba postów: 6
AndroidChrome 92.0.4515.131

Po prostu nikt, nic innego o sobie nie napiszę bo nie ma o czym pisać.

#7 2021-08-19 19:45:02

xoxo
Użytkownik
Liczba postów: 16
WindowsChrome 92.0.4515.159

19 lat, wegetuje praktycznie całe życie
mieszkam na wsi zabitej dechami w środkowej polsce
nie mam żadnych pomysłow na przyszlosc
nie widzę miejsca dla siebie w społeczeństwie
w skrócie jestem nikim

xoxo'tod

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
dezynfekcja Kraków | Zapraszamy do najlepszego serwisu komputerowego Ursus naprawa komputerów ursus skuteczne naprawy laptopów z gwarancją | wysokiej jakości stylowe meble drewniane z litego drewna w rustykalnym stylu | psycholog polski uk