Nie jesteś zalogowany na forum.
Może tutaj będziemy wrzucać swoje propozycje filmów/ seriali co oglądaliśmy wieczorem po robocie w januszexie i mozemy je polecić innym braciom w spierdoleniu?
Manletyzm złośliwy 168 cm, cofniętoszczękizm z babbyface i oczami pizdy. Do tego depresja i leki od kilku lat, introwertyzm i upośledzenie w kontaktach z innymi. Its over for chlop, for chłop pańszczyźniany...
ja od siebie mogę polecić co oglądałem nie po ale w januszexie bo lece w chuja w kanciapie polecam film nikt 2021 coś w stylu johna wicka
Moje życie to satyra i dzień świra
Ja to animu oglondom nie wim czy chłop lubi a z seriali to kompania braci dla jego się podobała i złamane łóżko czytej brejking bad
Kochanek do grobowej deski ,nieformalny ambasador kultury polskiej, ekspert militariów, człowiek kinematografii, syn wybitnego reżysera, redaktor TELEWIZJI NARODOWEJ, konsultant historyczno-wojskowy, narodowiec,erudyta
Nobody chłop pańszczyźniany oglądał i mu się podobało, jedynie to ten dziadek go wkurzał w tym filmie a tak to spoko. Chłop dzisiaj oglada ten nowy Suesajd Skład bo lubie filmy komiksowe
Manletyzm złośliwy 168 cm, cofniętoszczękizm z babbyface i oczami pizdy. Do tego depresja i leki od kilku lat, introwertyzm i upośledzenie w kontaktach z innymi. Its over for chlop, for chłop pańszczyźniany...
to chłop może jeszcze polecieć 13 zabójców o samurajach
Moje życie to satyra i dzień świra
O, z checią sobie obejrzę jutro
polecam bardzo tak o:
seriale:
breaking bad
better call saul
titans
a z filmów:
platforma
american psycho
"Some people call them serpent race, some people call them demonic, in the Islamic culture they call them Jews"
Filmy rolne o protoplastach polskie neetu, niebieskich ptakach, jak zmuszano do pracy Przyjecie na dziesięć osób plus trzy 1973 https://www.youtube.com/watch?v=atbF4-eq4n4
filmy (jak ktoś lubi spaghetti westerny):
-django (1966)
-dolarowa trylogia leone
-człowiek zwany ciszą
-pewnego razu na dzikim zachodzie
-zawodowiec
Ostatnio edytowany przez xoxo (2021-08-17 22:26:26)
xoxo'tod
Jojo
Fate
i cała twórczość Walaszka
Kapitan Bomba: Zemsta faraona to już klasyka ))))